Az elektroszmog káros az egészségedre

Autókölcsönzés kényelmesen
május 10, 2020

Az elektroszmog káros az egészségedre

Az elektroszmog kutatása során folyamatosan újabb eredmények születnek.  Andrológus főorvos, urológus az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kezdeményezésére 2004-ben 7 országra kiterjedő vizsgálattal igazolták, hogy a utálatos bőrdaganatok kialakulásának komoly emelkedésében mindezek előtt a rádió- és televíziókészülék adó-vevő állomások elterjedése játszotta a legfőbb szerepet. Az elektroszmog mérhető és csökkenthető.

Az elektroszmog mérés egy komplex eljárás keretében történik. Új WHO minősítés, új Európai Uniós irányzat A WHO 2011-ben hozta nyilvánosságra új klasszifikációját, amelyik mintájára az elektromágneses hullámot, az egészségügyi károsító befolyás vonatkozásában a 2B kategóriába sorolta, amelyik azt jelenti, hogy karcinogén (daganatkeltő) hatásúnak minősítette. Hatósugara a kiindulópont átmérőjének többszöröse, hatása a hosszúság négyzetével csökken. Az elektroszmog mérés után lakását sugárzásvédelemmel látjuk el.  A internacionális kutató intézetek vizsgálati anyagai nyilván igazolják, hogy a sugárzások, mint kihangsúlyozott rizikófaktorok egyaránt hozzájárulhatnak mindegyik kórság kialakulásához.

Az elektroszmog elleni védelem kiépítése által az 5 éves gyermekei nagyobb biztonságban lesznek. Ezt a kötelességét megszegi, hogyha – a elkerülés ellenében – a védelmet arra korlátozza, hogy a immár bekövetkezett egészségkárosodás (vagy életvesztés) okozóját utólag megbünteti. Az elektroszmog elleni védelem közös felelősségünk, de otthonunkban egyénileg hívhatunk szolgáltatót a sugárzás csökkentése érdekében. A országos Média- és Hírközlési szerv ennek apropóján indította életben van évekkel régebben Mérőprogram az fitt lakókörnyezetért elnevezésű projektjét, melyben igazi és potya mérési adatokat kínál az szennyezettség, voltaképpen a rádiófrekvenciás elektromágneses sugárzás mértékéről. 2016. Az elektroszmog elleni védelem része, hogy átgondolja, mely multimédiás eszközre van valójában szüksége.

Forrás: https://iodetox.hu